Kies voor kwaliteitskozijnen van hardhout of kunststof

De perfecte omlijsting

Perfect in Oirsbeek: ook voor maatwerk horren en rolluiken

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen als duurzaam alternatief voor hardhouten kozijnen. Wij leveren beide en adviseren u graag over de beste optie voor uw woning. Behalve raamkozijnen verkopen wij ook (voor)deuren en schuifpuien.

Kwaliteitskozijnen van Perfect

De kunststof kozijnen van Perfect zijn van het merk Veka. Dit is een topmerk voor kunststof ramen en deuren. Het systeem met meerkamerprofiel zorgt voor een optimale isolatie en schilderwerk behoort tot het verleden.

De kozijnen hebben groot bedieningscomfort. De ramen en deuren kunnen naar wens worden uitgevoerd met alle soorten beglazing, en zelf in glas in lood of met spijlen. Daarbij heeft u voor onze kozijnen de keuze uit een enorm aantal uitvoeringen en kleuren.

Natuurlijk verkopen wij ook hardhouten ramen en deuren. Deze worden door ons vakkundig gemaakt en geplaatst.  

In de houten uitvoering heeft u de keuze uit een aantal kleuren. Bovendien kunt u deze kozijnen verven als u dat wilt en ze zo van tijd tot tijd een ander kleurtje geven. 

Perfect installeert niet alleen de kozijnen, maar verricht ook alle bijkomende werkzaamheden. Zo plaatsen wij binnen- of buitenvensterbanken en bouwen we hardstenen dorpels bij uw kozijnen.

Bij nieuwbouw ontvangt u uitgebreid advies over de juiste detaillering en maatvoering. Op uw verzoek maken wij een tekening van toe te passen stelkozijnen.

Rolluiken: isolerend en inbraakwerend

Een goed rolluik voldoet aan tenminste drie criteria:

  • Het weert zonlicht en warmte en maakt zo de aanschaf van een zonnescherm overbodig.
  • Het helpt u ’s winters energie te besparen door de kou buiten de deur te houden (maar ’s zomers ook de warmte).
  • Het maakt uw huis onaantrekkelijk voor inbrekers. 

Perfect installeert geïntegreerde rolluiken die u van binnen kunt bedienen.

De luiken zijn inbraakwerend en onderhoudsarm en worden geleverd in iedere maat en kleur. Wij maken de rolluiken zelf. Zo bieden wij u de grootste keuze tegen de scherpste prijs. Kies voor bediening met de hand of een slingerstang, of elektrisch met bediening op afstand. 

kozijnmontage Oirsbeek

U kunt er zelfs voor kiezen om het luik automatisch te laten werken, door middel van weer- en windgevoelige sensoren.  

 

Horren op maat

U wilt wel de zomer in huis hebben, maar niet alle beestjes? Dan is een hor of hordeur de oplossing. Ook horren maken wij in elke maat, vast of beweegbaar. Zo geniet u thuis pas echt van mooi weer.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Kunststof kozijnen Oirsbeek